Sikker fjernelse af amalgamfyldninger

Sikker fjernelse af amalgamfyldninger

Når kviksølv bores ud skabes et væld af giftige metalstøvs-partikler. På denne video kan du se hvor meget støv, der opstår. Hvis ikke du er korrekt beskyttet under processen, risikerer du at store mængder kviksølvholdigt støv kommr ned i dine lunger og du bliver endnu mere forgiftet end du var i forvejen.

Før du overhovedet tænker på at få dine amalgam/sølvfyldninger fjernet så undersøg derfor hvor der findes en tandlæge der har erfaring og forstand på det. Det skal ikke blot være en tandlæge, der siger “ja, dem kan jeg let fjerne“. Det skal være en som anerkender hvor skadelige og giftige de er både for dig, for tandlægen selv og personalet på klinikken. Hvis tandlægen tager let på dette aspekt, så benyt ikke vedkommende. Da kan du være helt sikker på, at han/hun ikke kan eller vil yde dig den nødvendige beskyttelse.

Her er en liste over de allermest nødevendige forholdsregler du minimum bør sikre dig at den tandlægeklinik du kontakter har fuldstændigt styr på:

  • Robberdam/kofferdam
  • Sug
mitlivtilbage