Bent er tandlæge og har siden 1994 arbejdet målrettet med at hjælpe mennesker, som er påvirket af kviksølvet i deres amalgamtandfyldninger, med at få disse fyldninger fjernet på en sådan måde, at de ikke får en yderligere forgiftning i den situation.

———————————-

Som behandlende tandlæge har jeg i mange år søgt en metode, som kunne speede udrensningen op og som samtidig var skånsom og effektiv i denne udrensningsproces. Men jeg har ikke kunnet finde det rette middel. Derfor har jeg måttet anvise mindre effektive men sikre kostråd som indtag af kålprodukter – løg/hvidløg – Chlorella(den grønne pille) og andre svovlholdige kostelementer, suppleret med 200 mikrogram selen dagligt.

MEN NU kan jeg endelig lægge navn og indsigt til en anbefaling af en kendt og gennemprøvet og meget EFFEKTIV og samtidig SKÅNSOM præparatkombination (Andrew Cutler-metoden). De to medikamenter formår i deres samvirke både at trække det skadevoldende kviksølv ud af organerne OG derefter tage fat i det og bringe det resten af vejen ud af kroppen.

Jeg er på denne måde glad for at kunne fuldende min faglige mission med både at fjerne kilden til rigtig mange medborgeres sundhedsproblemer og anvise vejen til en hurtig helbredelse efter en amalgamsanering.
Hvis du ønsker mere indsigt i min personlige og faglige erfaring med kviksølvtandfyldninger kan du læse her

Jeg henviser dog her til ansvarsfraskrivelsen, angivet nederst på siden rådgivning/priser.

Bent Christiansen

Jeg udøver i dag mit tandlægevirke i Århus på klinikken Aarhus`Tandlægehus, – tandlæge Jette Schlütter – WWW.aarhustandlaegehus.dk – tlf. 86100606